Zwarte Bartafel | Livenza Dipinto

439,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Zwarte bartafel Livenza Dipinto, tevens te gebruiken als bureau! Op maat en in elke kleur te bestellen!

» GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND «

Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-BARTAFEL-LIVENZA-01-1 Categorieën: , , ,

ZWARTE BARTAFEL | LIVENZA DIPINTO


De zwarte steigerhouten bartafel is gemaakt met een houten H-poot. De tafel is volledig geverfd en dit kan in elke gewenste kleur.
Als bartafel is deze zeer geschikt voor zowel in de keuken als woonkamer. De poten van het bureau zijn gemaakt van oude funderingsbalken en de look van het steigerhout geeft een prachtige uitstraling aan het bureau.
De bartafel kan besteld worden met een hoogte tussen de 90 cm tot 110 cm. Een passende barkruk voor een tafelhoogte van 90 cm heeft een zithoogte van 65 cm. Heb je een barkruk die in hoogte te verstellen is, dan kan je de bartafelhoogte hierop aanpassen.
De bartafel wordt standaard geleverd met een stabilisatiebalk. Je kan hierbij de positie selecteren. Gebruik je de bartafel aan beide kanten, dan is ons advies de stabilisatiebalk in het midden van de poot te laten monteren. Wil je de bartafel liever als bureau gebruiken, kies dan voor de positie (stabilisatiebalk) aan de achterkant.

 

PRAKTISCH STEIGERHOUTEN BARTAFEL


De zwarte bartafel kent een speelse opzet en is daardoor erg in trek. De bartafel Livenza Dipinto is bovendien verkrijgbaar in verschillende maatuitvoeringen. Je kan daarnaast zelf de grote bepalen (zowel de lengte, breedte als hoogte), handig voor als je bijvoorbeeld een hele kleine of een grotere ruimte hebt. Het in elkaar zetten van de bartafel is vrij simpel.

De zwarte bartafel op de foto heeft de afmetingen: 180x57x95 cm (lxbxh).

MONTAGE ZWARTE BARTAFEL


De bartafel/bureau wordt geleverd als ‘flatpack’ en is gedeeltelijk demontabel.
Het bureaublad is al gemonteerd, u dient alleen de poten nog te monteren met behulp van een (eigen) schroefmachine, de posities voor de schroeven zijn bij de poten aangegeven en al voorgeboord.
Het schroefbitje en de bevestigingsmaterialen worden met het bureau meegeleverd.

 

BEHANDELING LIVENZA DIPINTO


De bartafel op de foto is geverfd met een zwarte verf. Heb je liever een andere kleur, dat kan! De bartafel kan in elke gewenste (RAL) kleur geverfd worden. Tijdens het bestelproces kan de gewenste kleur aangegeven worden. Het tafelblad en de poten worden na de verflagen voorzien van een kras- en stootvaste matte lak.

*** De structuur van de steigerplanken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken getoond in de productfoto’s ***

Levertijd

Standaard levertijd: 15 - 30 werkdagen. Het bureau wordt flatpack geleverd, tenzij anders afgesproken. De poten zitten er los bij, en deze kunt u met een bijbehorend bitje en schroeven gemakkelijk met een schroefmachine op de juiste positie monteren. Het bureau wordt door onze vervoerder tot aan de eerste (voor) deur bezorgd, dus niet verder in de woonruimte of andere etage. Het bureau dient door u zelf in huis te worden gebracht, het is handig hiervoor extra hulp in te schakelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwarte Bartafel | Livenza Dipinto” te beoordelen