Steigerhouten kindertafel | Sile

130,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Het steigerhouten bureau ‘Sile H55’, met een hoogte van 55 cm,  is geschikt voor zowel in de woonkamer als in de slaapkamer.

» GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND «

Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-BUREAU004-1 Categorie:

STEIGERHOUTEN KINDERTAFEL | STRAK EN STOER


De steigerhouten kindertafel ‘Sile’,  is geschikt voor zowel in de woonkamer als in de kinderkamer en is gemaakt van gebruikt steigerhout. De poten van de tafel zijn gemaakt van oude funderingsbalken en de verweerde look van het steigerhout geeft een prachtige uitstraling aan de speeltafel. De kindertafel is daarnaast goed te combineren met een wand- of krijt- & magneetbord.

Het afgebeelde tafeltje is 55 cm hoog.

 

PRAKTISCH STEIGERHOUTEN KINDERTAFEL


De kindertafel kent een speelse opzet en is daardoor erg in trek. Het tafeltje is bovendien verkrijgbaar in negen verschillende maatuitvoeringen. Je kan daarnaast zelf de grote bepalen (L x B), handig voor als je bijvoorbeeld een hele kleine of een grotere ruimte hebt. Het in elkaar zetten van de kindertafel is vrij simpel.

 

MONTAGE STEIGERHOUTEN KINDERTAFEL


Het kindertafeltje wordt geleverd als ‘flatpack’ en is gedeeltelijk demontabel.
Het werkblad is al gemonteerd, u dient alleen de poten nog te monteren met behulp van een (eigen) schroefmachine, de posities voor de schroeven zijn bij de poten aangegeven en al voorgeboord.
Het schroefbitje en de bevestigingsmaterialen worden met de kindertafel meegeleverd.

 

BEHANDELING NANO-COATING


Daarnaast is het handig om het werkblad van steigerhout te behandelen met onze nano-coating. Dit is eenvoudig mee te bestellen tijdens het bestelproces door de optie ‘Behandeling/bescherming met Nano-coating’ op Ja te zetten. Zo heb je er langdurig plezier van en hoef je niet bang zijn dat er vuil of andere viezigheden in het hout trekt.

 

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken getoond in de productfoto’s ***

Levertijd

Standaard levertijd: 6 - 10 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten kindertafel | Sile” te beoordelen