Steigerhouten Speeltafel | Mike

419,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Zoekt u een leuke kleine speeltafel voor uw kind(eren) die overal in uw woning te plaatsen is? Of zoekt u een leuk, niet te duur, meubel dat geschikt als cadeau voor een kinderverjaardag ?

» GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND «

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-SPEELTAFEL003 Categorieën: ,

GROTE SPEELTAFEL MET OPBERGRUIMTE | MIKE


Heeft u veel ruimte in uw huis maar weet u niet exact hoe deze ruimte het beste benut voor uw kinderen benut kan worden? Dan biedt de steigerhouten kinderspeeltafel Mike uitkomst. In vergelijking met onze steigerhouten kinderspeeltafels Bing en Aya biedt de steigerhouten kinderspeeltafel Mike zowel meer speelruimte als meer opbergruimte. Daarmee is deze steigerhouten speeltafel de beste keuze voor een ruime woning, grotere ruimte of kamer.

 

ONBEZORGD SPELEN EN KNUTSELEN


Dankzij de ruime opzet van de steigerhouten kinderspeeltafel Mike kunnen er wel vier kinderen tegelijkertijd aan spelen. Ze kunnen er leren, tekenen, knutselen en er is genoeg ruimte om alle spullen kwijt te kunnen op het werkblad. Daarnaast zijn er maar liefst zes vakken waarin het tekenmateriaal en speelgoed opgeborgen kan worden. In de vakken passen uiteraard opbergdozen of speelgoedboxen. De vakken zijn binnenwerks 34 cm breed.

 

VEEL OPBERGRUIMTE IN EEN MEUBEL OP MAAT


De grote speeltafel met opbergruimte | Mike is voor kinderen een mooie plek om te spelen. Maar daarnaast is het ook een prachtig en uniek handgemaakt meubelstuk voor in de woonkamer, speelhoek of op de kinderkamer. De opbergvakken van de kinderspeeltafel kunnen in overleg worden aangepast naar uw wensen.

–      Het krijtbord is te beschrijven met witte en gekleurde krijtjes (geen krijtstift).

–      De steigerhouten kinderspeeltafel is in verschillende opstellingen mogelijk. De tafel is in hoogte aan te passen.

–      De maat van de afgebeelde speeltafel is 250 x 40 x 120 cm (L x B x H). De tafelhoogte is 50 cm.

–      De totale lengte van de speeltafel is inclusief beide hoge kasten, beide kasten hebben een open achterkant.

–      De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto’s.

 

BESCHERMING VAN HET STEIGERHOUT


Daarnaast is het handig om het bankje van steigerhout te behandelen met onze nano-coating. Dit is eenvoudig mee te bestellen tijdens het bestelproces door de optie ‘Behandeling/bescherming met Nano-coating’ op Ja te zetten. Zo heb je er langdurig plezier van en hoef je niet bang zijn dat er vuil of andere viezigheden in het hout trekt.

 

MAAK UW KIND(EREN) BLIJ MET EEN SPEELTAFEL


Uw kinderen kunnen over twee weken al aan deze prachtige steigerhouten speeltafel spelen. Dankzij de vlotte oplevering van de Houttwist is de levertijd meestal binnen 15-30 werkdagen. Bestel vandaag nog de steigerhouten speeltafel Ollie en profiteer van gratis verzending (vanaf € 35,-) in heel Nederland.

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto’s. ***

Levertijd

Standaard levertijd: 15 - 30 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten Speeltafel | Mike” te beoordelen