Speeltafel met Kast | ROX

439,00

Uitstekende service, garantie & verzending

Mooie houten speeltafel met kast en magnetisch krijtbord. Deze knutseltafel heeft enorm veel opbergmogelijkheden en zorgt voor eindeloos speelplezier.

» GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND «

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-SPEELTAFEL0011 Categorieën: ,

SPEELTAFEL MET KAST EN MAGNETISCH KRIJTBORD | ROX


Wil je een plekje in uw woning creëren waar uw kinderen zorgeloos kunnen spelen? Maar tegelijkertijd mag dit plekje geen afbreuk doen aan de rest van het interieur? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar onze houten speeltafel met kast en magnetisch krijtbord | Rox. Je kind kan spelen, leren, tekenen, knutselen en uren lang speelplezier beleven aan deze hippe steigerhouten speeltafel. Door de stoere steigerhouten afwerking is het meubel tegelijkertijd ook nog eens een mooie aanvulling op uw interieur.

 

NOOIT MEER LAST VAN RONDSLINGEREND SPEELGOED


Een speelplek voor de kinderen en toch geen rommel in uw woonkamer? Dankzij de handige opbergvakken en kast van de Rox heb je in een handomdraai weer een opgeruimde kamer. De vakken zijn binnenwerks 34. 44. 54 of 64 cm breed. Hierdoor zijn de vakken ideaal om tekenmateriaal en speelgoed in op te bergen. In de vakken past uiteraard ook een opbergdoos of speelgoed box. Mochten de kinderen groter speelgoed hebben of wil je graag meer ruimte? De opbergvakken van de steigerhouten kinderspeeltafel kunnen in overleg worden aangepast naar je wensen.

 

WIL JE OOK EEN UNIEKE SPEELTAFEL MET KAST IN DE WOONKAMER?


De steigerhouten speeltafel Rox is een prachtige eye-catcher voor in de woonkamer, speelhoek of op de kinderkamer:

–      Kunstwerkjes van je kind kunnen direct opgehangen worden aan het bord met een sterke magneet.

–      De steigerhouten kinderspeeltafel is in verschillende opstellingen mogelijk.

–      De tafel is in hoogte aan te passen.

–      De maat van de afgebeelde speeltafel is 220 x 57 x 130 cm (L x D x H). Tafelhoogte is 55 cm. Kastbreedte binnenwerks 44 cm.

–      De totale lengte van de speeltafel is inclusief de hoge kast (beide kasten hebben een open achterkant).

–      Het krijtbord is te beschrijven met witte en gekleurde krijtjes (geen krijtstift).

–      De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto’s.

 

BESTELLEN EN GRATIS LEVERING

Weet u precies aan welke wensen en afmetingen de Rox voor je kinderen moet voldoen? Bestel dan vandaag nog de steigerhouten speeltafel  met kast Rox en profiteer van gratis verzending in heel Nederland.

 

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken en balken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken en balken getoond in de productfoto’s. ***

Levertijd

Standaard levertijd: 15 - 30 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speeltafel met Kast | ROX” te beoordelen