Meubelmakerij en (web)shop in stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st
Gratis verzending vanaf € 35,- wij leveren ook in België en Duitsland
Productenmenu

STEIGERHOUTEN SPEELTAFELS


De steigerhouten speeltafels worden gemaakt van steigerhout, een materiaal wat steeds meer gebruikt wordt voor kindermeubilair. Door zijn robuuste karakter kan steigerhout goed tegen een stootje en vlekjes geven het steigerhout alleen maar een persoonlijk karakter. Een eye-catcher in elke kamer!

De speeltafel kan ook worden gemaakt met een krijtbord en magneetfunctie. Een erg leuke combinatie wat eindeloos speelplezier creëert.
Met de handige opbergvakken van een aantal speeltafels creëren opbergruimte voor al het speelgoed van uw kind.

MAAK UW KINDEREN BLIJ EN BESTEL NU DE STEIGERHOUTEN KINDERSPEELTAFEL


Uw kinderen kunnen fijn aan deze compacte steigerhouten speeltafels spelen, de actuele levertijd staat bij het product vermeld. Bestel vandaag nog een steigerhouten speeltafel en profiteer van gratis verzending (vanaf € 35,-) in heel Nederland. De speeltafels zijn in verscheidene opstellingen en maten te bestellen, u kunt de des gewenste maten selecteren bij de verschillende speeltafels.

Ook maatwerk is bij speeltafels mogelijk, mocht u toch liever een andere maat wensen dan de selectie die bij de speeltafel wordt weergegeven? Neem dan gerust contact met ons op over uw wensen en de mogelijkheden.

 

STEIGERHOUT VEILIG AFGEWERKT


Het steigerhout veilig afgewerkt en zonder scherpe randjes!

Natuurlijk wil je niet dat je kroost of jezelf lelijk kunt blesseren aan het steigerhout. De Houttwist heeft een veilige woonsituatie hoog in het vaandel staan. De meubelen worden dan ook verzorgd en compleet geschuurd opgeleverd. Zo ben je verzekerd dat er geen splinters of uitsteeksels zich op het steigerhout bevinden. Bovendien zitten er ook geen rare hoeken aan de meubels, waar je je eventueel aan zou kunnen stoten.

 

SPEELTAFEL ACCESSOIRES


Daarnaast besteld u bij ons ook heel eenvoudig een handig krukje of bankje voor bij de speeltafel. Zo kan uw kind makkelijk aan de speeltafel zitten spelen, kleuren en knutselen.

In de webshop vind u ook stoere en passende kunststof kinderstoeltjes voor een prijs van € 65,- per stuk. Naast de stoeltjes bieden wij ook verschillende leuke accessoires aan voor speeltafels zoals krijtjes, magneten, viltslingers, opbergbakken en veerhangers. Neem snel een kijkje

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten