Steigerhouten Sta-tafel | Gari

189,00

Uitstekende service, garantie & verzending
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
Artikelnummer: HT-ST001 Categorie:

HIPPE STA-TAFEL VAN STEIGERHOUT


Deze sta-tafel gemaakt van steigerhout laat zich omschrijven als zeer stijlvol voor iedere gelegenheid als een verjaardag, bruiloft of familiedag. Oud en gebruikt steigerhout, vervaardigt met witte (krijtverf) x-poten maken van de sta-tafel een echte ‘eye-catcher’. Bovendien is de sta-tafel ook nog eens eenvoudig inklapbaar en daardoor makkelijk om op te bergen. De maten van de tafel zijn standaard 78 x 78 x 110 (L x B x H ).

HIP, PRAKTISCH EN INKLAPBAAR


Steigerhout is ‘hot’ en al helemaal in Nederland. Het is duurzaam, gaat lang mee en heeft iets van onverzettelijkheid. Dit laatste komt natuurlijk door het jarenlang weerstaan van de zon, het weer en de wind. Deze sta-tafel laat zich verder omschrijven als zeer praktisch in het gebruik. De tafel is gemakkelijk te vervoeren, op te zetten en in te klappen. De x-poten geven het concept een stabiele en stevige basis. De tafel is overigens ook te leveren in de uitvoering met de rauwe en verweerde ‘look’.

 

STA-TAFEL MET EEN ROMANTISCHE TWIST


Steigerhout staat bekend als een robuuste en stoere type houtsoort. Toch brengt het ook een bepaalde knus- en gezelligheid met zich mee. Kleed daarom de tafel aan met leuke kaartjes of liefdevolle spreuken. Echt liefdevol en warm overkomen? Plaats en steek ‘s avond of in de nacht een waxinelichtje of kaarsje aan op de tafel. Dit geeft een bijzonder romantisch effect en zal zeer zeker opvallen in je directe woonomgeving!

 

STEIGERHOUTEN STA-TAFEL BESTELLEN


Interesse in deze stoere, robuuste en inklapbare sta-tafel gemaakt van steigerhout? Je kunt de tafel makkelijk online bestellen via deze shop. Voor de actuele levertijd van deze sta-tafel adviseren we om even met ons te bellen of mailen. Je kunt dan eveneens ook direct aan ons doorgeven wanneer je de beschikking over de tafel zou willen hebben.

 

*** De structuur en kleuren van de steigerplanken kunnen bij bestelling afwijken van de steigerplanken getoond in de productfoto’s. ***

Levertijd

Standaard levertijd: 15 - 30 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten Sta-tafel | Gari” te beoordelen