Steigerhouten tafels

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Steigerhouten tafels van de Houttw!st

Ben je op zoek naar een eigentijdse en opvallende steigerhouten tafel? Eettafels spelen een cruciale rol in de sfeer van je huis. Kies voor steigerhout als je je interieur een stoere, robuuste en trendy uitstraling wilt geven. Door het gebruik van verweerde steigerhouten planken krijgt je product die karakteristieke verweerde look, waardoor het hout een gezellig en knus karakter krijgt.

Bij de Houttwist vind je een ruim assortiment steigerhouten tafels met verschillende mogelijkheden. Onze collectie is gevarieerd en elke tafel heeft zijn eigen unieke stijl. Waarschijnlijk vind je bij ons een tafel die perfect aansluit bij jouw huisstijl. Onze steigerhouten tafels zijn beschikbaar met houten poten, maar ook met stalen poten. De houten poten kunnen in iedere gewenste kleur worden geverfd, inclusief standaard kleuren zoals Old White die perfect passen bij de stijl van steigerhout en de eigentijdse uitstraling compleet maken. En als je liever een RAL-kleur naar keuze wilt, is dat geen enkel probleem.

Een steigerhouten tafel kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Onze tafels kunnen behandeld worden met een nano coating, waardoor ze volledig beschermd zijn tegen water, vuil en vlekken. Ze zijn zeer geschikt voor buitengebruik vanwege hun weerbestendigheid.

Naast onze steigerhouten tafels bieden we ook eikenhouten tafels aan. Het eikenhouten blad kan behandeld worden met olie om het hout te beschermen. Hierbij kun je kiezen uit maar liefst 40 verschillende kleuren!

Verschillende vormen en maten mogelijk

Wij vinden het belangrijk dat je een meubel kan bestellen dat helemaal naar eigen wens is en ook uniek. Bij ons zit je daarom niet vast aan vaste maten en vormen van de tafels.  Tijdens het bestelproces zijn al meerdere vormen en maten te selecteren.

Leveren en verzendkosten

De actuele levertijden van de verschillende tafels zijn terug te vinden op de productpagina’s van onze tafels. Wanneer je een tafel op maat besteld zullen wij de levertijd met elkaar afstemmen. Natuurlijk worden alle tafels goed verzorgd en geschuurd bij u afgeleverd, om nare blessures door eventuele houtsplinters te voorkomen.