Beschrijving

Ontdek de suar boomstamtafel

Stap in de tijdloze elegantie met onze Suar boomstamtafel, gekenmerkt door een stevige matrixpoot en afgebeeld in royale afmetingen van 300 x 100 cm. Het unieke Suar hout brengt karakter in je eetruimte, terwijl de matrixpoot een eigentijdse touch biedt. Geniet van duurzaamheid en stijl in één prachtig ontworpen tafel, rechtstreeks uit de natuurlijke schoonheid van Suar boomstammen.

Doordachte constructie voor duurzaamheid

Onze Suar houten tafels zijn doordacht ontworpen met zorgvuldig geplaatste ijzeren pinnen, geïntegreerd in het blad, ongeveer 15-20 cm vanaf de rand. Deze pinnen zijn subtiel afgewerkt met houten doppen. Deze slimme constructie is bedoeld om het ‘werken’ van het hout tegen te gaan. Dit betekent dat de pinnen helpen om natuurlijke reacties van het hout op veranderingen in vochtigheid en temperatuur te minimaliseren. Zo blijft je prachtige Suar tafel stabiel en behoudt het zijn originele vorm, zelfs onder verschillende omgevingsomstandigheden.

Suar hout: Een natuurlijk meesterwerk

De houtsoort Suar is een tropisch hardhout met een rechte draad, waardoor het hout relatief gemakkelijk te bewerken is. Suar is van oorsprong familie van de meranti en is ongeveer 100 jaar geleden overkomen waaien vanuit Zuid Amerika naar Indonesië. Suar staat bekend als een relatief zware houtsoort, met lichtgekleurde jongste ringen aan de uiteinden van de tafel en een diepe, donkerbruine tint in de kern. De tropische Suar boom biedt unieke eigenschappen die jouw eettafel tot een natuurlijk meesterwerk maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Suar boomstamtafel met matrix poot” te beoordelen

Suar boomstamtafel met matrix poot

Ervaar tijdloze elegantie met onze Suar boomstamtafel, voorzien van een robuuste matrixpoot en afgebeeld in royale afmetingen van 300 x 100 cm. Het unieke Suar hout voegt karakter toe aan je eetruimte, terwijl de matrixpoot een eigentijdse flair biedt. Geniet van duurzaamheid en stijl in één prachtig ontworpen tafel, rechtstreeks uit de natuurlijke pracht van Suar boomstammen.


Wil je meer weten over onze voorraad aan beschikbare bladen gemaakt van Suar-hout?

Artikelnummer: HT-SUAR-003 Categorieën: , ,
Levertijd

Informeer naar de actuele levertijd.

Suar boomstamtafel met matrix poot wordt op bestelling gemaakt door onze vakmensen en is dus altijd uniek.

Vragen of maatwerk?

Heb je vragen over Suar boomstamtafel met matrix poot of maatwerk nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.