Beschrijving

Ontdek de Suar eettafel

Ervaar de unieke charme van onze Suar eettafel met trapezepoten, afgebeeld in royale afmetingen van 220 x 90 cm. Elk stuk is doordrenkt met natuurlijke elegantie en duurzaamheid. De trapezepoten voegen een eigentijds designelement toe, terwijl het Suar hout zorgt voor warmte en karakter. Creëer een stijlvolle eetervaring in jouw ruimte met deze prachtige tafel.

Doordachte Constructie voor Duurzaamheid

Onze Suar houten tafels zijn voorzien van zorgvuldig geplaatste ijzeren pinnen, geïntegreerd in het blad, zo’n 15-20 cm van de rand. Deze pinnen zijn subtiel afgewerkt met houten doppen. Deze doordachte constructie dient om het ‘werken’ van het hout tegen te gaan. Hiermee bedoelen we dat de pinnen helpen om natuurlijke reacties van het hout op veranderingen in vochtigheid en temperatuur te minimaliseren. Zo blijft je prachtige Suar tafel stabiel en behoudt het zijn originele vorm, zelfs onder verschillende omgevingsomstandigheden.

Suar Hout: Een Natuurlijk Meesterwerk

De houtsoort Suar is een tropisch hardhout met een rechte draad, waardoor het hout relatief gemakkelijk te bewerken is. Suar is van oorsprong familie van de meranti en is ongeveer 100 jaar geleden overkomen waaien vanuit Zuid Amerika naar Indonesië. Suar staat bekend als een relatief zware houtsoort, met lichtgekleurde jongste ringen aan de uiteinden van de tafel en een diepe, donkerbruine tint in de kern. De tropische Suar boom biedt unieke eigenschappen die jouw eettafel tot een natuurlijk meesterwerk maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Suar eettafel met trapeze poten” te beoordelen

Suar eettafel met trapeze poten

Ontdek de unieke charme van onze Suar eettafel met trapezepoten, afgebeeld in royale afmetingen van 220 x 90 cm. Elk stuk is doordrenkt met natuurlijke elegantie en duurzaamheid. De trapezepoten voegen een eigentijds designelement toe, terwijl het Suar hout zorgt voor warmte en karakter. Creëer een stijlvolle eetervaring in jouw ruimte met deze prachtige tafel.


Wil je meer weten over onze voorraad aan beschikbare bladen gemaakt van Suar-hout?

Artikelnummer: HT-SUAR-004 Categorieën: , , ,
Levertijd

Informeer naar de actuele levertijd.

Suar eettafel met trapeze poten wordt op bestelling gemaakt door onze vakmensen en is dus altijd uniek.

Vragen of maatwerk?

Heb je vragen over Suar eettafel met trapeze poten of maatwerk nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.