Beschrijving

Ontdek de Suar houten eettafel

Ervaar pure verfijning met onze Suar houten eettafel, voorzien van een prachtige Skylt-lakafwerking. Het tafelblad, afgebeeld in 300 x 100 x 8 cm, straalt modern minimalisme uit, perfect voor eigentijdse interieurs. De matrixpoot voegt elegantie toe aan het design en zorgt voor een perfecte mix van stijl en duurzaamheid. Geniet van de tijdloze charme van Suar hout en voeg een vleugje natuurlijke elegantie toe aan jouw eetruimte.

Doordachte Constructie

Onze Suar houten tafels zijn voorzien van zorgvuldig geplaatste ijzeren pinnen, geïntegreerd in het blad, zo’n 15-20 cm van de rand. Deze pinnen zijn subtiel afgewerkt met houten doppen. Deze doordachte constructie dient om het ‘werken’ van het hout tegen te gaan. Hiermee bedoelen we dat de pinnen helpen om natuurlijke reacties van het hout op veranderingen in vochtigheid en temperatuur te minimaliseren. Zo blijft je prachtige suar tafel stabiel en behoudt het zijn originele vorm, zelfs onder verschillende omgevingsomstandigheden.

Suar Hout: Een Natuurlijk Meesterwerk

De rechte draad van het tropische hardhout Suar maakt het gemakkelijk te bewerken, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen. Suar is van oorsprong familie van de meranti en is ongeveer 100 jaar geleden overkomen waaien vanuit Zuid Amerika naar Indonesië. Suar staat bekend als een relatief zware houtsoort, met lichtgekleurde jongste ringen aan de uiteinden van de tafel en een diepe, donkerbruine tint in de kern. De tropische Suar boom biedt unieke eigenschappen die jouw eettafel tot een natuurlijk meesterwerk maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Suar houten eettafel” te beoordelen

Suar houten eettafel

Ervaar pure verfijning met onze Suar houten eettafel, voorzien van een prachtige Skylt-lakafwerking. Het tafelblad, afgebeeld in 300 x 100 x 8 cm, straalt modern minimalisme uit, perfect voor eigentijdse interieurs. De toevoeging van een elegante matrix poot completeert het design, waardoor deze tafel een perfecte balans tussen stijl en duurzaamheid biedt. Geniet van de tijdloze charme van Suar hout en voeg een vleugje natuurlijke elegantie toe aan jouw eetruimte.


Wil je meer weten over onze voorraad aan beschikbare bladen gemaakt van Suar-hout?

Levertijd

Informeer naar de actuele levertijd.

Suar houten eettafel wordt op bestelling gemaakt door onze vakmensen en is dus altijd uniek.

Vragen of maatwerk?

Heb je vragen over Suar houten eettafel of maatwerk nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.