Tekstbordje | Heit is de beste

Standaard levertijd: 2-3 werkdagen

4,95

Handgemaakt tekstbordje ‘Heit is de beste’. Eén van de meer dan 50 persoonlijke en originele ontwerpen van de Houttwist!

» GRATIS VERZENDING VANAF € 35,- «

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
SKU: HT-TB0011 Categorie:

TEKSTBORDJE |HEIT IS DE BESTE


Bij de Houttwist worden alle tekstbordjes door onze eigen werknemers gemaakt. Van het zagen tot en met het schilderen en bedrukken van de tekstbordjes is compleet in eigen beheer. Door de verschillende ontwerpen en onderwerpen zit er in de meeste gevallen voor iedereen wel een passend tekstbordje bij.

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een geboorte van een baby, of een leuke spreuk voor een goede vriend(in). Wij hebben het voor u! Door de Friese roots van ‘De Houttwist’ bieden wij ook meerdere Friese tekstbordjes.

FORMATEN EN MATERIALEN TEKSTBORDJES


De tekstborden worden gemaakt van 10 mm dik populieren mutliplex, welke in 3 verschillende maten te bestellen zijn. Formaten die wij aanbieden zijn 10 x 10 cm, 15 x 15 cm en 20 x 20 cm. Alle bordjes worden gezaagd, geschilderd en bedrukt in onze eigen winkel/ werkplaats. Natuurlijk worden alle bordjes netjes geschuurd en ingepakt in een doorzichtige folie.

TROTSE SAMENWERKING | STICHTING WIL


Samen met Stichting Wil bieden wij mensen met een lichte verstandelijke en/of lichamelijke beperking een plekje in de werkende maatschappij. Het is mooi om te zien hoe zij elke dag veel voldoening en zelfvertrouwen opdoen uit hun werk.

Zij werken iedere dag achter in onze winkel aan producten zoals de tekstbordjes, maar ze maken ook onze viltslingers en flesjes met tekst. Wij zijn dan ook super trots op onze werknemers en de samenwerking met ‘Stichting Wil’

LEVERTIJDEN EN VERZENDKOSTEN


Bij bestellingen vanaf € 35,- worden er geen verzendkosten gerekend en sturen wij de producten gratis naar u toe. Tekstbordjes worden binnen de 2 tot 3 werkdagen geleverd nadat de betaling van de bestelling succesvol is afgerond. Alleen wanneer tekstborden worden besteld in combinatie met een van onze meubelen, zullen de producten in dezelfde levering van de meubels worden afgeleverd. Zodra uw pakket is verszonden zal u daarvan op de hoogte worden gesteld per mail.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tekstbordje | Heit is de beste” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *