Teksthuisje | Ik ga slapen… (Wolk)

Standaard levertijd: 2-3 werkdagen

7,95

Handgemaakt teksthuisje ‘Ik ga slapen… (Wolk)’. Eén van de meer dan 50 persoonlijke en originele ontwerpen van de Houttwist!

» GRATIS VERZENDING VANAF € 35,- «

  • 0,00 €
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Stel direct je vraag
SKU: HT-TH0014 Categorie:

TEKSTHUISJE | IK GA SLAPEN… (WOLK)


Bij de Houttwist worden alle teksthuisjes door onze eigen werknemers gemaakt. Van het zagen tot en met het schilderen en bedrukken van de teksthuisjes is compleet in eigen beheer. Door de verschillende ontwerpen en onderwerpen zit er in de meeste gevallen voor iedereen wel een passend teksthuisje bij.

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een geboorte van een baby, of een leuke spreuk voor een goede vriend(in). Wij hebben het voor u! Door de Friese roots van ‘De Houttwist’ bieden wij ook meerdere Friese tekstbordjes.

FORMATEN EN MATERIALEN TEKSTHUISJES


De teksthuizen worden gemaakt van 10 mm dik populieren mutliplex, welke in 3 verschillende maten te bestellen zijn. Formaten die wij aanbieden zijn 19 x 14 cm, 19 x 25 cm en 29 x 19 cm. Alle huisjes worden gezaagd, geschilderd en bedrukt in onze eigen winkel/ werkplaats. Natuurlijk worden alle huisjes netjes geschuurd en ingepakt in een doorzichtige folie.

TROTSE SAMENWERKING | STICHTING WIL


Samen met Stichting Wil bieden wij mensen met een lichte verstandelijke en/of lichamelijke beperking een plekje in de werkende maatschappij. Het is mooi om te zien hoe zij elke dag veel voldoening en zelfvertrouwen opdoen uit hun werk.

Zij werken iedere dag achter in onze winkel aan producten zoals de teksthuisjes, maar ze maken ook onze veer hangers en geschenk potjes. Wij zijn dan ook super trots op onze werknemers en de samenwerking met ‘Stichting Wil’

LEVERTIJDEN EN VERZENDKOSTEN


Bij bestellingen vanaf € 35,- worden er geen verzendkosten gerekend en sturen wij de producten gratis naar u toe. Tekstbordjes worden binnen de 2 tot 3 werkdagen geleverd nadat de betaling van de bestelling succesvol is afgerond. Alleen wanneer teksthuizen worden besteld in combinatie met een van onze meubelen, zullen de producten in dezelfde levering van de meubels worden afgeleverd. Zodra uw pakket is verszonden zal u daarvan op de hoogte worden gesteld per mail.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Teksthuisje | Ik ga slapen… (Wolk)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *