Textielposter | Childworld

13,9518,95

Uitstekende service, garantie & verzending

Textielposter met gave print, bevestigd tussen meranti houten latten

» GRATIS VERZENDING VANAF € 35,-

Artikelnummer: HT-TEXTIEL01 Categorieën: ,

TEXTIELPOSTER | CHILDWORLD


Deze textielposter ‘Childworld’ is heel geschikt voor op de kinderkamer van uw kind(eren). Via de textielposter leren de kinderen spelende wijs de wereldkaart kennen en al zijn of haar dieren die daar leven. U heeft al een textielposter ‘Childworld’ vanaf € 13,95!

 

VERNIEUWENDE WANDDECORATIE VAN DE HOUTTWIST


Bij de houttwist hebben wij de oude school- en landkaarten in een nieuw en hip jasje gestoken, passend bij de huidige stijl en trends. De oude ronde stokken zijn vervangen voor strakke en net afgewerkte meranti houten glas latten. Dit geeft de textielposter weer een frisse uitstraling en passen ze door de strakke houten laten in zowel een retro als een moderne inrichting.

 

HANDIG OPHANGSYSTEEM


Net als de canvasdoeken wordt er ook een touwtje van wit multikoord tussen de meranti houten latten bevestigd. Op deze manier zijn de textielposters makkelijk aan iedere wand te hangen.

Mocht u zelf een andere manier hebben om de canvasdoeken te verwerken of op te hangen, is het ook mogelijk de canvasdoeken los te bestellen. Boven en onder wordt een een extra strook van 1,5 cm mee geprint zodat u daar het gewenste ophangsysteem op kan monteren. Neem snel een kijkje!

Levertijd

Standaard levertijd: 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textielposter | Childworld” te beoordelen