Textielposter | Voertuigen en Vaartuigen

13,9518,95

Uitstekende service, garantie & verzending

Textielposter met zwart/wit print, bevestigd tussen meranti houten latten

» GRATIS VERZENDING VANAF € 35,-

Artikelnummer: HT-TEXTIEL02 Categorieën: ,

TEXTIELPOSTER | VOERTUIGEN EN VAARTUIGEN


Deze textielposter ‘Voertuigen en vaartuigen’ is heel geschikt voor op de kinderkamer van uw kind(eren). Wij zien dat deze poster goed in de smaak valt bij de jonge stoere jongens onder onze klanten. U heeft al een textielposter ‘Voertuigen en Vaartuigen’ vanaf € 13,95! Geef uw kind een origineel en stoer cadeau voor op zijn/ haar eigen kamer.

 

VERNIEUWENDE WANDDECORATIE VAN DE HOUTTWIST


Bij de houttwist hebben wij de oude school- en landkaarten in een nieuw en hip jasje gestoken, passend bij de huidige stijl en trends. De oude ronde stokken zijn vervangen voor strakke en net afgewerkte meranti houten glas latten. Dit geeft de textielposter weer een frisse uitstraling en passen ze door de strakke houten laten in zowel een retro als een moderne inrichting.

 

HANDIG OPHANGSYSTEEM


Net als de canvasdoeken wordt er ook een touwtje van wit multikoord tussen de meranti houten latten bevestigd. Op deze manier zijn de textielposters makkelijk aan iedere wand te hangen.

Mocht u zelf een andere manier hebben om de canvasdoeken te verwerken of op te hangen, is het ook mogelijk de canvasdoeken los te bestellen. Boven en onder wordt een een extra strook van 1,5 cm mee geprint zodat u daar het gewenste ophangsysteem op kan monteren. Neem snel een kijkje!

Levertijd

Standaard levertijd: 5 werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textielposter | Voertuigen en Vaartuigen” te beoordelen