Meubelmakerij en (web)shop in stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st
Gratis verzending vanaf € 35,- wij leveren ook in België en Duitsland
Productenmenu

Traprenovatie

Bent u benieuwd wat er met PVC op uw trap wordt gerenoveerd? Nou, laat me u vertellen! Hoewel het een zwaar product is, kunnen we het niet overal gebruiken. De onderdelen die worden vernieuwd met behulp van PVC zijn de traptreden zelf, de trapneus en het trapbordes. Met deze oplossing voor traprenovatie met behulp van PVC-opties ziet uw trap er beter uit dan ooit tevoren.

De onderkant van de traptrede en de zijkanten (wangen) moeten onbeschilderd blijven. Voor een esthetische uitstraling moet u deze delen vooraf in de door u gewenste kleur schilderen. Heeft u vragen over dit proces, neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost traprenovatie

Benieuwd naar wat traprenovatie met PVC kost? Onze all-in prijs van €149,95 per trede is inclusief de PVC, stroken en plaatsing door een van onze professionals – ongeacht welk PVC materiaal wordt gekozen. Bereken vandaag nog uw totaal om een idee te krijgen hoe deze upgrade er voor u uit zou kunnen zien.

Welke vloeren zijn er allemaal geschikt voor traprenovatie met PVC?

Transformeer uw trap met een verscheidenheid aan zelfklevende PVC vloeren! Een overvloed aan kleuren en texturen zijn beschikbaar om de stijl die u zoekt aan te passen. Bekijk deze indrukwekkende zelfklevende PVC vloeren hieronder – ze zullen het verschil maken in het moderniseren van de look van uw huis.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden

Overweegt u uw trap te renoveren met PVC? Via ons contactformulier, chat, e-mail of telefoon kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen. Kom ook gerust langs in onze winkel. Onze experts laten u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden om uw trap te renoveren met PVC materialen. Bovendien hebben we een voorbeeld van een volledig gerenoveerde trap voor u klaargezet – volledig gemaakt van hoogwaardige PVC-producten. Een offerte aanvragen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Blijf op de hoogte van de nieuwste producten