Tuintafels

Toont alle 8 resultaten

Tuintafels van Hout

Maak je eigen terras compleet met een stoere tuintafel van De Houttwist! Wij bieden je tuintafels aan met onder andere van steigerhout. Deze tafels van steigerhout kunnen worden gecombineerd met stalen tafelpoten die in allerlei vormen en maten verkrijgbaar zijn.

Geniet van het weer aan een eigentijdse tuintafel!

Deze tuintafels kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor binnen. Geef je een feestje dan heb je de optie om de tafel ook voor buiten te gebruiken. Ook bieden wij tafels voor binnen aan die ook de optie kunnen bieden om een coating toe te voegen.

Vier verschillende tuintafelbladen

De tuintafels van hout kunnen we in verschillende soorten en maten leveren. Je hebt bij ons de keuze uit vier soorten tafelbladen. Elk tafelblad heeft een verschillende vorm. Mocht nou de gewenste vorm er niet tussen staan, dan kun je het ons laten weten. Omdat wij iedere tuintafel naar wens kunnen maken.

Stalen tafelpoten in combinatie met steigerhout

De industriële tuintafels worden gemaakt met stalen tafelpoten naar keuze. Je hebt de keuze uit een aantal stalen tafelpoten voor onder het blad. Deze kun je naar eigen wens selecteren. Mocht nou de gewenste vorm niet in het assortiment zitten omdat het niet is wat je zoekt. Wij kunnen een tafelpoot op maat maken. Interesse? laat het ons weten!

Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Vormen voor één volledige stalen tafelpoot:

Vormen voor twee stalen tafelpoten:

Vormen voor enkele stalen tafelpoten:

Tafel bescherming voor buiten

De tuintafels zijn speciaal gemaakt voor buiten. De tuintafels worden voorzien van een nano coating, omdat dit een perfecte coating voor buiten is. Zeker omdat de coating water en viezigheid afstoot. Ook beschermt het de tafel tegen verkleuring. Vandaar dus ook dat de onderscheid is gemaakt tussen een tuintafel en een tafel voor binnen.