TV-meubels

Toont alle 15 resultaten

Steigerhouten tv-meubels: stoere en eigentijds

De kracht van deze wel hele gave steigerhouten TV-meubelen zit in de afwerking. De kast is aan de voorkant voorzien van grove scharnieren en sluitwerk die voor deze gave ‘look’ zorgen. De kast is aan de zijkanten voorzien van twee kastjes en er is een legplank in het midden van de kast gemonteerd. Toch liever een andere maatvoering? De maten en indeling van de kast zijn volledig naar wens aan te passen. De TV-meubels, gemaakt van steigerhout, worden geschuurd aangeboden!

Steigerhouten tv kast met mogelijkheden

Eén van de vele voordelen van deze stoere en robuuste TV kast is de indeling. Er is niet alleen ruimte voor het plaatsen van de TV, maar ook voor diverse audio-installaties en andere toepassingen. Zo kunnen de kastjes ook gebruikt worden als een opbergruimte. Dit maakt de populaire TV kast erg veelzijdig en dynamisch. Bovendien geef je met deze TV kast hoe dan ook je ruimte een robuust, stoer en liefdevol karakter mee.

Steigerhouten tv kasten van de houttwist

De steigerhouten kasten van De Houttwist zijn gemaakt met een flinke dosis enthousiasme, passie en oog voor duurzaamheid. De TV kasten passen dan ook bij diverse woonstijlen. Liever een ander ontwerp in gedachten? Bel of e-mail gerust als je bepaalde vragen of wensen hebt met betrekking de steigerhouten TV kasten.