VERZENDING


Informatie over bezorging en levering van grote meubelen, o.a. kasten en tafels

Grote meubelen, zoals kasten, tafels e.d. worden door ons zelf bezorgd. Circa 10 werkdagen voor aanvang levering ontvangt u een specifieke datum en tijdsindicatie van levering. Indien u heeft gekozen voor ‘montage aan huis’ installeren wij u het meubel bij u aan huis. Met uitzondering van voormontage en afhankelijk van het meubel neemt het monteren locatie doorgaans circa 15 minuten in beslag.

Informatie over bezorging en levering van o.a. bureau’s, krijtborden en bankjes

Bureau’s, krijtborden en bankjes en andere ‘kleine’ woonproducten worden verzonden met PostNL of DHL. U ontvangt automatisch een mail met daarin een Track&Trace link, om het pakket te volgen. De bezorging is meestal binnen 1 à 2 werkdagen.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zodra de betaling is voldaan en ook bij ons binnen is gekomen zullen wij uw bestelling verwerken, produceren en verzenden. Wij zullen u informeren over de levertijd, en maken voor groot transport een leverafspraak per mail, deze mail dient u te beantwoorden om de leverafspraak te bevestigen, of een nieuwe datum voor te stellen. De bestelling wordt verzonden met PostNL, DHL of met Hoekstra Transport, en is afhankelijk van de grote van uw meubel of accessoires. De bezorging met PostNL en DHL is meestal binnen 1 à 2 werkdagen.

Wanneer een pakket door ons is verzonden zal u van de desbetreffende transportdienst een Track & Trace link ontvangen met daarin de tijdsindicatie van de zending.
Op deze manier is de zending op ieder moment te volgen.

BETAALMOGELIJKHEDEN


Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

De betalingsmogelijkheden in de webwinkel zijn:

– Vooraf overmaken/Overboeking
– Betalen bij afhalen in de winkel
– iDEAL
– Bancontact
– PayPal

KRIJT- EN MAGNEETBORDEN


Is het mogelijk om met krijtstift op de krijtborden te schrijven?

Nee, we raden het gebruik van krijtstiften af. De krijtborden zijn gemaakt van natuurlijk materiaal en verf, en zijn alleen te beschrijven met (natuurlijke) krijtjes. Een krijtstift is chemisch samengesteld, de inkt zal in de krijtverf trekken, en is hierdoor lastig te verwijderen.

De magneten blijven niet hangen, en nu?

Waarschijnlijk hebben de magneten niet voldoende draagkracht. Wij adviseren bij onze krijt-magneetborden, de magneten te gebruiken uit onze webshop.

Is het mogelijk om een krijt- magneetbord op maat te maken?

Dat is mogelijk, wij bieden tevens krijt-magneetborden in variabele maten aan, d.w.z. dat u zelf de maten van het bord en de lijst kan samenstellen, binnen de maximale maten die worden aangegeven. U kunt bij de ‘opmerkingen’ de gewenste maten aangeven. Wij adviseren bij grote krijt-magneetborden een minimale lijst van 8 cm aan te houden, voor een stevige constructie.

Mocht u meer informatie wensen dat kunt u uw vraag mailen naar info@dehouttwist.nl.

BEHANDELEN VAN HET HOUT


Is het raadzaam het steigerhout te behandelen/beschermen?

Tot voor kort, waren er weinig mogelijkheden om steigerhout ‘kleurloos’ te behandelen. De meeste lakken en beitsen lieten het gebruikte steigerhout vergelen, dit vonden wij erg zonde voor de mooie natuurlijke ‘look’ van het oude steigerhout.

Een enkele keer lukt het (zonder behandeling) een vlekje weg te schuren. Maar het is natuurlijk beter om het hout te beschermen met een product die vocht en vlekken tegengaan. Wij willen u adviseren het steigerhout te laten behandelen met een kleurloze beschermlaag: Nano Coating. Deze beschermt de meubelen tegen vocht en vlekken.

Wat is Nano Coating?

Nano coating is een product op waterbasis dat in het hout trekt en het hout beschermt tegen vocht en UV-straling. Daarnaast heeft Nano coating een zeer groot voordeel; het hout verkleurt 0%. Nano coating is dus helemaal kleurloos, de mooie kleur van het gebruikte steigerhout blijft dus in tact.

Na behandeling is het meubel beschermd tegen alle vloeistoffen en zelfs tegen vlekken van bijvoorbeeld pastasaus, rode wijn en koffie.

WERKPLAATS BEZOEKEN


Zijn alle meubelen in de werkplaats te bezichtigen?

De meubelen en woonproducten wisselen op den duur, een select aantal meubelen en woonproducten zijn te bezichtigen in de showroom.  Mocht u langs willen komen om een bepaald product te komen bekijken, dan graag even van te voren bellen om teleurstelling te voorkomen.

Wat zijn de openingstijden van onze werkplaats

De openingstijden zijn: maandag t/m zaterdag van 10.00 – 16.00 uur*

Dwarsryd 5, 9291 NH te Kollum
Tel.: 085 820 09 85

*Voor een bezoek verzoeken wij u eerst te bellen met bovenstaande telefoonnummer om een afspraak in te plannen.