PVC Vloer
Vloeradvies voorinspectie
De voorinspectie is van belang voor zowel u als klant, als voor ons.
De perfecte hotelvloer
Ontdek het
Avanto dryback
De PVC vloer met karakter
  • Handgemaakt & maatwerk
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Snelle levering
  • 100% duurzaam hout
PVC vloer visgraat semi grijs

Hoe ziet een voorinspectie met vloeradvies eruit?

Nadat u een vloer bij ons heeft uitgezocht is het tijd om een voorinspectie in te plannen. Wij nemen telefonisch contact met u op om een geschikte dag en tijd in te plannen. De voorinspectie is van belang voor zowel u als klant, als voor ons. U kunt uw wensen met de vertegenwoordiger bespreken en wij krijgen een goed beeld van de te verrichten werkzaamheden. Het is daarom van belang dat de ondervloer volledig beoordeelbaar is. Hieronder leggen wij stapsgewijs uit hoe een voorinspectie verloopt.

  1. Nadat u een vloer heeft uitgezocht bij ons in de webshop, of in de showroom, nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor de voorinspectie.
  2. Tijdens de voorinspectie meten wij natuurlijk het aantal vierkante meters op van de te leggen vloer. Wij meten alle vertrekken op en noteren dit in op ons voorinspectieformulier. Zo hebben wij straks alles overzichtelijk op papier. Wij kijken ook meteen hoeveel snijverlies wij moeten berekenen, aangezien er altijd een percentage verloren gaat tijdens het snijden. Heeft uw kamer veel hoeken of rondingen? Dan zal het snijverlies groter zijn. Gemiddeld bedraagt het snijverlies zo’n 5 tot 12%. 
  3. Wij beoordelen de dekvloer. Wij kijken om wat voor type dekvloer het gaat, welke egaline hiervoor nodig is, welke reparaties nodig zijn alvorens te egaliseren en tot slot doen wij een vochtmeting. 
  4. Wij bespreken de randafwerking met u. Waar komen hoge plinten, rvs-profielen en/of wat wordt afgekit. Als u een deurmat heeft besteld meten wij deze ook direct in en bespreken we welke profielen hier bij horen.
  5. Hebben wij alles duidelijk op papier? Dan vervolgen wij onze weg en u ontvangt van ons de definitieve offerte.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ontdek de room 5 vloeren!