Vloeren

De Houttwist biedt stijlvolle PVC en keramische vloeren. Met onze collectie kunnen wij met trots zeggen dat wij de veiligste PVC vloer met de meeste keurmerken in huis hebben. Je bent hiermee klaar voor een gezonde en veilige toekomst. Al onze vloeren zijn getest door TÜV en hebben het hoogst haalbare Proficert Premium-kwaliteit keurmerk behaald (en zelfs overschreden) en voldoen daarom aan de strengste emissie-eisen voor pvc vloeren, inclusief de nieuwe EN-norm voor gezondheidsbescherming DIN EN 16516. Voor hetzelfde geld hebt je dus een veilige vloer.

Unieke designs en beschikbaar in alle legvormen zoals planken, tegels en visgraat.

Room 5 champagne

Nieuw in onze collectie: Room 5

Room 5 is een merk van Holland top floor, hun zijn gespecialiseerd in hoogwaardige vloeren sinds 1993. bij ons staat het centraal dat je gewoon moet genieten van alle prachtige aspecten die het leven te bieden heeft. De vloeren zijn meer dan alleen functioneel; ze weerspiegelen een levenshouding van schoonheid en comfort.

PVC visgraat inrichting

Populair: PVC vloer licht eiken

Deze PVC vloer met een visgraatpatroon heeft een lichte tint en biedt een verbluffend realistische uitstraling van mat, geschuurd eikenhout dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Uniek aan deze vloer zijn de twee aanvullende lagen anti-kraslak bovenop de duurzame topslijtlaag van 0.55 mm, wat zorgt voor extra bescherming tegen krassen en een verlengde levensduur. Daarnaast profiteert u van een uitgebreide garantie van 15 jaar bij residentieel gebruik en 10 jaar bij commercieel gebruik.

Bekijk PVC visgraat vloer licht eiken

White Wash

PVC vloer licht eiken met ‘white wash’

Deze PVC-vloer brengt een uniek karakter in je interieur dankzij de opvallende kleur. Het subtiele kleurverschil tussen de planken zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De extra matte afwerking verleent de vloer een serene en rustige look.

Bekijk PVC visgraat vloer licht eiken met ‘White wash’

Vloeren De Houttwist

Veilige vloeren

Onze vloeren zijn gemaakt met een grote focus op gezondheid. Zo zijn al onze vloeren:

  • Vrij van Phthalaten
    Deze chemicaliën worden gebruikt om PVC-plastic zacht en flexibel te maken
  • Vrij van zware metalen
    Toxische zware metalen zijn schadelijk voor de gezondheid. IPC is hier compleet vrij van.
  • Vrij van Formaldehyde
    Formaldehyde of methanal is een gas met een zeer onaangename geur.
Voordelen van een PVC-vloer

Keramische vloeren

De keramische vloeren zijn beschikbaar in twee uitvoeringen, namelijk met een topslijtlaag van 0.30 en van 0.55. De topslijtlaag van 0,55 is gemaakt voor alle ruimtes veel loopverkeer is, zoals de woonkamer, de keuken, bijkeuken en de hal van een woonhuis. Het kan daarnaast ook prima volstaan in projecten als in kantoren en andere zakelijk toepassingen. Voor de legwijze kun je vervolgens kiezen voor laten plakken of het laten clicken. Wat deze vloer echt bijzonder maakt is haar keramische coating. Die is niet alleen ijzersterk, maar voelt ook nog eens heel bijzonder aan. Daarnaast is ook echt supermat. Dit straalt rust uit in jouw interieur en maakt het al met al erg gezellig.