Meubelmakerij en (web)shop in stoere en eigentijdse woonproducten met een tw!st
Gratis verzending vanaf € 35,- wij leveren ook in België en Duitsland
Productenmenu

UNIEKE WANDDECORATIE


Naast dat wij bij De Houttwist iedere dag druk bezig zijn met het maken van mooie en unieke meubelen, maken wij ook onze eigen wanddecoratie. Van leuke accessoires voor de kinderkamer tot design stukken in aan de muur in de woonkamer! Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten wanddecoratie die wij u kunnen bieden.

ALUMINIUM WANDBORDEN


Onze aluminium wandborden worden gemaakt van Dibond wat is opgebouwd uit 3 verschillende lagen. De middelste laag is een kunstofsoort en tevens vormvast, waardoor uw plaat niet zal gaan krom trekken. de boven- en onderkant is bedekt met een dun laagje aluminium waar de print rechtstreeks op wordt geprint.

Om uw wandbord op te kunnen hangen kan u eenvoudig een ophangsysteem erbij bestellen voor een klein bedrag. Het ophangsysteem bevat een ophangplaatje met plakstrip, 2 afstandhouders, een schroef en een plug.

 

CANVASDOEKEN


Ben je creatief en knutsel je graag met gave printjes op verschillende materialen, of ben je op zoek naar een mooi wanddoek voor aan de muur. Neem dan gauw een kijkje bij de canvasdoeken! De ontwerpen die wij ook aanbieden bij onze collectie van textielposters, zijn nu ook op een los canvasdoek te bestellen. Door een extra boven- en onderrand van 1,5 cm is er ruimte voor het monteren van een eigen ophangsysteem. Deze extra rand is ook eenvoudig te verwijderen met een scherpe keukenschaar of stanleymes.

 

TEXTIELPOSTERS


Textielposters met gave print zijn één van de nieuwste producten op de markt van wanddecoratie. Het ontwerp wordt rechtstreeks geprint op het canvas en schoon gesneden. Het canvasdoek wordt vervolgens gemonteerd tussen meranti houten latten. Daar tussen wordt ook het witte koord geplaatst, zodat de textielposter makkelijk kan worden opgehangen. Bij ons heeft u de keuze uit 7 verschillende ontwerpen, maar er zijn nieuwe ontwerpen op komst!

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten