Beschrijving

Witte speeltafel | Posy


Heeft u veel ruimte in uw huis maar weet u niet exact hoe deze ruimte het beste benut voor uw kinderen benut kan worden? Dan biedt de steigerhouten kinderspeeltafel Posy uitkomst. In vergelijking met onze steigerhouten kinderspeeltafels Bing en Aya biedt de witte peeltafel Posy zowel meer speelruimte als meer opbergruimte. Daarmee is deze steigerhouten speeltafel de beste keuze voor een ruime woning, grotere ruimte of kamer.

Onbezorgd spelen en knutselen


Dankzij de ruime opzet van de witte speeltafel Posy kunnen er wel vier kinderen tegelijkertijd aan spelen. Ze kunnen er leren, tekenen, knutselen en er is genoeg ruimte om alle spullen kwijt te kunnen op het werkblad. Daarnaast zijn er voldoende opbergvakken waarin het tekenmateriaal en speelgoed opgeborgen kan worden. In de vakken passen uiteraard opbergdozen of speelgoedboxen. De vakken zijn standaard binnenwerks 34 cm breed.
De rechterkast van de speeltafel heeft een open vak bovenin, een kleine deur in het midden en een grote deur aan de onderkant met daarachter nog een legplank (2 vakken).
De linkerkast van de speeltafel heeft 1 grote deur met daarachter 4 vakken ( 3 legplanken).
In het open tekstveld kunt u aangeven welke positie en indeling u aan de kasten wilt geven. Dit kan natuurlijk zoals afgebeeld, maar het is ook mogelijk om het open vak in het midden te positioneren.

VEEL OPBERGRUIMTE IN EEN MEUBEL OP MAAT


De witte speeltafel | Posy is voor kinderen een mooie plek om te spelen. Maar daarnaast is het ook een prachtig en uniek handgemaakt meubelstuk voor in de woonkamer, speelhoek of op de kinderkamer. De opbergvakken van de kinderspeeltafel en de positie van de deurtjes kunnen in overleg worden aangepast naar uw wensen.

–      Het krijtbord is te beschrijven met witte en gekleurde krijtjes (geen krijtstift).

–      De steigerhouten kinderspeeltafel is in verschillende opstellingen mogelijk. De tafel is in hoogte aan te passen.

–      De maat van de afgebeelde speeltafel is 270 x 50 x 150 cm (L x B x H). De tafelhoogte is 60 cm. Kleur RAL 9010.

–      De totale lengte van de speeltafel is inclusief beide hoge kasten, beide kasten hebben standaard een open achterkant.

–      De grepen van de deuren zijn gemaakt van bruin leer. U heeft hierbij de keuze uit een zwarte of bruine leren greep.

LAKKEN VAN HET STEIGERHOUT


De steigerhouten speeltafel kan naar wens geverfd worden. De standaard (RAL) kleuren zijn : 9016, 9010, Old White en 9005.  zijn verschillende kleuren wit en zwart.
De speeltafel op de afbeelding is geverfd in RAL 9010.
De speeltafel kan naar wens in een andere RAL kleur worden geverfd.

MAAK UW KIND(EREN) BLIJ MET EEN WITTE SPEELTAFEL POSY


Uw kinderen kunnen heerlijk spelen aan deze prachtige witte speeltafel. Bestel vandaag nog de witte speeltafel Posy.

Extra informatie

Gewicht 40 kg
mpn

189718312

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Witte speeltafel | Posy” te beoordelen

Witte speeltafel | Posy

699,00

Zoekt u een witte speeltafel voor uw kind(eren) die overal in uw woning te plaatsen is? Of zoekt u een kindermeubel met veel opbergruimte, dan is de witte speeltafel Posy zeer geschikt!

Gratis verzending door heel NL
Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?
Artikelnummer: HT-POSY003 Categorieën: , ,
Levertijd

Informeer naar de actuele levertijd.

Witte speeltafel | Posy wordt op bestelling gemaakt door onze vakmensen en is dus altijd uniek.

Vragen of maatwerk?

Heb je vragen over Witte speeltafel | Posy of maatwerk nodig? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere suggesties…