TOFFE EN EIGENTIJDSE WOONACCESSOIRES


Het interieur zegt veel over de persoon die u bent en daardoor is er ook geen inrichting gelijk. Bij ons vindt u dan ook een ruim assortiment, waarbij altijd wel iets tussen zit dat past bij uw eigen woonstijl! Van steigerhouten producten tot handige opbergtassen en mooie kaarsen. Maak uw huis een thuis met de producten van De Houttwist.

IB LAURSEN


Veel producten van De Houttwist worden zelf gemaakt, maar we zijn ook trots op onze collectie van IB-Laursen. Als één van de weinige zijn wij een verkooppunt van deze Deense leverancier in woonaccessoires. Zo hebben wij onder andere meerdere kapstokken, lantaarn en theelichtjeshouders.

 

WOONACCESSOIRES VAN DE HOUTTWIST


Bent u op zoek naar handgemaakte woonaccessoires van houten of vilt, dan zit u bij De Houttwist helemaal goed! Zo maken wij iedere dag met veel plezier de leukste accessoires, van een houten camera met viltkoord tot grotere producten zoals een decoratie X. Of kies uit onze vele andere toffe producten.

 

SAMENWERKING | STICHTING WIL


De Houttwist werkt intensief samen met Stichting Wil, waardoor wij mensen met een lichte verstandelijke en/of lichamelijk beperking een plek kunnen bieden in de werkende maatschappij. Iedere dag zijn ze achter in onze winkel aan het werk om de leukste woon- en cadeauartikelen voor u te maken. Het is mooi om te zien hoeveel plezier en zelfvertrouwen zij hiervan krijgen. Wij zijn dan ook trots dat wij deze producten u kunnen aanbieden via onze website en in de onze fysieke winkel te Kollum (Frl.)

 

LEVERTIJDEN EN VERZENDKOSTEN


De actuele levertijd van de verschillende producten zijn terug te vinden bij de producten zelf. Wanneer u een product bekijkt zal de levertijd boven aan de productpagina vermeld staan. Heeft u een product liever eerder in huis vanwege een aanstaande verjaardag, vraag ons gerust!. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. U kan ons bereiken via het contactformulier op onze contact pagina of door een mailtje te sturen naar info@dehouttwist.nl. Bellen mag natuurlijk ook! wij zijn iedere werkdag van 09.00 uur tot 17.00 goed bereikbaar.

Bij bestellingen met een totaal orderbedrag vanaf € 35,- is verzending door héél Nederland voor u altijd gratis!